Op zoek naar E-mailmarketing?

E-mailmarketing  
Effectieve b2b marketing, marketingplan.
Natuurlijk zijn ook elektronische nieuwsbrieven een belangrijk middel bij uw b2b marketing. Een mailing naar een database van enkele duizenden e-mailadressen is in productie een stuk goedkoper dan folders bussen. Maar efficiënte b2b e-mailings uitsturen gaat natuurlijk niet vanzelf, er zijn enkele belangrijke aandachtspunten.:
E-mailmarketing
De 4 belangrijkste e-mailmarketing trends voor 2017.
Dit artikel is gebaseerd op een uitgebreid artikel van Qamel op Frankwatching, geschreven door collega Mieke van Rein. Het complete artikel vertelt je nog uitgebreider over de e-mailmarketing trends van 2017, waaronder informatie over Artificial Intelligence en een actielijst voor e-mailmarketing in 2017. Meer informatie over dit programma
seo online marketing
E-mail marketing: 10 voordelen van een mailinglijst.
Hierdoor kun je de Return on Investment ROI van je e-mailmarketing perfect meten. E-mailmarketing bied je dus ook een onschatbare bron van informatie. Je krijgt een goed beeld van je doelpubliek, hun gedrag en van wat werkt en wat niet werkt.
opleiding Digitale Marketing
Email marketing door Imaxx specialist in e-mailings.
Met email marketing verstuurt u vlot professionele emailings zoals nieuwsbrieven en promotie of prospectiemails. Zonder veel moeite en mét meetbare resultaten. Wikipedia: E-mail marketing. Bekijk ook Waar kan je e-mailmarketing voor inzetten? E-mailings laten sturen door Imaxx Waarom een zelfaanpasbare website laten bouwen?
happy hop springkasteel
E-mail Marketingfacts.
Dit rapport is het grootste onafhankelijke Nederlandse onderzoek op het gebied van e-mailmarketing. Het rapport geeft inzicht in trends, de toepassing van technieken en hun effectiviteit. Maar liefst 48, miljard e-mails zijn onder de loep genomen, verdeeld over 185.000 campagnes.
persoonlijke lening
Email Marketing Automation: Email campagnes die echt werken.
Flexmail is een professioneel platform die makkelijk te gebruiken is. Deze tool zorgt ervoor dat er uniformiteit is in onze communicatie en we onze klanten op een aangename manier op de hoogte kunnen houden. E-mailmarketing met krachtige features. Zowel voor beginners als echte e-mail professionals.
Emailmarketing in België anno 2016. De Cijfers.:
Er vloeien steeds meer middelen naar e-mailmarketing. Eerst en vooral geven de resultaten prijs dat zowel B2B als B2C bedrijven meer en meer middelen naar e-mailmarketing vloeien. Waar vorige edities van deze enquête aantoonden dat vooral de marketing en/of communicatie afdeling instond voor e-mail, verschuift die verantwoordelijkheid nu naar online marketeers of zelfs gespecialiseerde e-mail marketeers.
E-mailmarketing en e-mail hosting Vistaprint.
Veel van onze e-mailmarketing sjablonen zijn zo ontworpen dat ze aansluiten bij de ontwerpen van onze visitekaartjes en websites. Dus voor bijna alle visitekaartjes en websites die je aanschaft, bieden wij een e-mailmarketing sjabloon die past bij je huidige merkidentiteit.
E-mailmarketing Wikipedia.
E-mailmarketing is een vorm van direct marketing die e-mail gebruikt om commerciële of fondsenwervende boodschappen naar een doelgroep te sturen. In de breedste zin kan elke e-mail die is gestuurd naar een potentiële of huidige klant worden beschouwd als e-mailmarketing, maar deze term wordt normaal gebruikt om te verwijzen naar.:

Contacteer ons

video marketing
B2B marketing plan
business to business marketing
internet marketing
social media b2b
b2b b2c
social media in b2b
Marketing Tools
E-mailmarketing
marketing tips
content marketing blog